To je to što me zanima!

Belgijska policija: Žrtve će se teško moći identificirati

Spasioci strahuju da bi se broj mrtvih u sudaru vlakova mogao povećati. Nekim ozlijeđenim putnicima liječnici su morali i amputirati udove
Vidi originalni članak

Belgijske vlasti istražuju stravičan sudar vlakova u kojem je poginulo oko 20 ljudi. Spasioci su cijeli ponedjeljak u olupinama vlakova tragali za preživjelima. Potragu im je dodatno otežavala mećava i niske temperature. Spasioci strahuju da bi se broj mrtvih mogao povećati. U policiji kažu kako će neke žrtve biti iznimno teško identificirati. Strani mediji prenose kako su liječnici nekim ozlijeđenim putnicima morali amputirati udove na mjestu nesreće. U nesreći se teško ozlijedilo 55 ljudi, a njih 89 lakše je ozlijeđeno. Vlakovi, u kojima je bilo oko 250 putnika, sudarili su se oko 8.30 sati ujutro na izlazu iz željezničke postaje. Jedan od vlakova, kako su pokazali prvi rezultati istrage, nije poštivao signalizaciju, te je prošao kroz crveno i direktno se sudario s vlakom koji mu je dolazio u susret. Navodno nije niti kočio, a po voznom redu kasnio je 10-ak minuta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Stagliii 16.02.2010.

    sve ih u cevape,hehehehe

  • Državotvor 16.02.2010.

    Zašto, pa nisu nastradali u avionskoj nesreći, a ne vjerujem da ih je ova željeznička mogla toliko unakaziti da je od njih ostalo mljeveno meso, čak i da je ostalo mljeveno meso mogu ih prepoznati po ostacima odjeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare