To je to što me zanima!

Video: Vrijeđali Šeksa, htjeli 'razdužiti' opremu HDZ-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća jedan građanin je prekinuo Šeksov govor i vrijeđao ga, a nakon govora drugi mu je čovjek vratio iskaznicu i jaknu u 'crni fond'
Vidi originalni članak

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Belog Manastira u petak su obilježavali dan grada, no sve su zasjenili gnjevni građani koji su napali Vladimira Šeksa. Kako javlja Radio Baranja, baš kad je Šeks trebao početi svoj govor, jedan građanin napao ga je uvredama i rekao mu da će mu 'suditi narod'. HRT javlja kako mu je isti građanin rekao i daje on sramota ovog grada.

Šeks se čudio što je ovako nešto moglo upropastiti svečanu sjednicu i rekao da je to nezapamćen izggred. Nakon nekoliko trenutaka muškarca su izveli van. No, nakon njegova govora, digao se Damir Mikić, koji je demonstrativno skinuo HDZ-ovu jaknu i rekao da je sa članskom iskaznicom želi razdužiti i 'vraća u stranački crni fond'. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • GoranMlinarić 14.11.2011.

    da nisu dečki vračali clanske iskaznice jaca bi i sad rekla da su to sdpovi provokatori ali na iskaznici je hdz ali sta su ta dva kad ih se već slijedeći dan čak 20 ućlanilo šteta sto baba roga ne vidi koliko ih je istupilo

  • Auspex 14.11.2011.

    Evo napokon da ona poštena strana HDZ-a nešto kaže. Trebali bi svi vani pa nek unutra ostanu samo izdajice. Tada će se moći suditi cijeloj stranci.

  • davidenko 14.11.2011.

    Šeks će teško konstantno prodavati laži i demagogiju ----------- Šeks je prije četiri godine obišao svoju izbornu jedinicu zajedno s Ivićem i Rončevićem i nema grada, mjesta , sela gdje nisu bili i obećali svojim slavoncima ¨brda i doline¨, ¨med i mlijeko¨ ali od toga ništa. U međuvremenu Šeks je postao optuženik za ratni zločin, on Šeks s Ivićem i osumnjičenici a uskoro optuženici za korupciju, Rončević već osuđen za korupciju i kriminal, a uskoro sva trojica postaju bivši političari bez vlasti s jedinom aktivnosti brigom za sebe da dobiju što manje zatvora.--------------- Ipak oni kao i ovakvi traže zaostalo i moguće neobrazovano pučanstvo koji ne prate dovoljno javnu političku scenu i kroz neku muljažu pokušavaju im još nešto obećati. Ali razumno što takve osobe osumnjičene i optužene za korupciju mogu nekom nešto relevantno obećati i ispuniti kad će uz to biti razvlašteni a nisu ništa učinili kad su bili zadnje 4 godine na vlasti (odnosno ukupno 8 uzastopnih godina). Ma Šeksu i zadnja budala te je prokužila, bit ćeš ti još iznenađen kako će ljudi javno pljuvati po tim tvojim dostignućima i lažnim obećanjima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare