To je to što me zanima!

Beljak: "Nisam provalio u 30 vozila, samo sam ih otvarao"

Novi predsjednik HSS-a Krešo Beljak priznao da su ga 1999. ulovili kako provaljuje u automobile. Automobile su otvarali kovanicom od 50 lipa. Kaže da ga je to cijepilo od budućih gluposti
Vidi originalni članak

Napravili smo glupost. Bio je to rezultat veće količine alkohola i lošeg društva. Tako je u Nedjeljom u 2 novi predsjednik HSS-a Krešo Beljak priznao da su ga 1999. ulovili kako provaljuje u automobile.

- Otvarali smo aute s kovanicom od 50 lipa. Prijatelj je rekao da to može, ja nisam vjerovao. Otvorili smo ih 30-ak. Nismo provaljivali. Samo smo ih otvarali, nismo ništa uzimali - kazao je Beljak koji je zbog toga dobio osam mjeseci uvjetno. Otad se nije napio, a počeo je i birati s kim će se družiti.

- Ne ponosim se time, ali to me cijepilo protiv budućih gluposti - rekao je Beljak.

Komentirao je i aktualnu političku situaciju, a provođenje reformi usporedio je s liječenjem kuge u 16. stoljeću.

- Liječnici su tada ljudima puštali krv. Jednostavno nisu znali što trebaju činiti - kazao je. Smatra da premijer Orešković nema politički legimitet te da Vlada, ako se nešto uskoro ne promijeni, neće izdržati ni do jeseni. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • najiram 10 04.12.2017.

    nije on samo se igral...a i delal uslugu vlasnicima nisu morali otkljućavati....

  • liliana 11.04.2016.

    Pazi,sa 28 godina otvara tuđe aute.Koji je to profil frajera.I taj pametuje i priča o vrhunskoj politici.

  • liliana 11.04.2016.

    Čovječe,sa 28 godina si provaljivao u aute,halo.Ljudi su ministri u tim godinama i bave se ozbiljnim poslom.Ušao si u stranku i sada možeš voditi vrhunsku politiku.Nemam o tebi neko mišljenje jer to što si radio je fuj,i nisi se ti popravio,samo zakamuflirao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare