To je to što me zanima!

Ben Alija i suprugu osudili u odsutnosti na 35 god. zatvora

Osuđeni su za krađu i nezakonito prisvajanje novaca i nakita te za nezakonito posjedovanje droge i oružja. Moraju platiti i 65,6 milijuna dolara kazne
Vidi originalni članak

Sud je u odsutnosti bivšeg predsjednika Tunisa Ben Alija (75) i njegovu suprugu Leilu (54) osudio na 35 godina zatvora. Osuđeni su za krađu i nezakonito prisvajanje novaca i nakita te za nezakonito posjedovanje droge i oružja, javlja BBC. Ben Ali i njegova žena također moraju platiti kaznu od 91 milijun tuniških dinara, odnosno 65,6 milijuna dolara. 

Ben Ali je zemlju vodio 24 godina, a nakon ustanka i pobune naroda 14. siječnja ove godine je pobjegao iz zemlje i sklonio se u Saudijsku Arabiju. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VitomirPranjić 21.06.2011.

    takve podvale samo zapad može izmisliti.zapravo se radi,da se uz pomoć plaćenika postave vazalski režimi koji će dozvoliti instaliranje solarnih centrala da bi se njemačka i ostali riješili nuklearki.Novi vid kolonizacijr a mi na to nasjedamo.

  • Nokia N8 21.06.2011.

    bolje 1 lopov ko ovaj nego ko u nas "demokracija na djelu" svake 4 god Meet the new boss Same as the old boss

  • kucanica 21.06.2011.

    24 godine vodio zemlju? I sad ste skužili da je tip lopina, ma mi smo za njih super napredni...mi svoje svakih nekoliko godina promjenimo za još većeg lopova...Ben Alia za našeg novog vođu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare