To je to što me zanima!

Benjamin Netanyahu tvrdi: Ne zanima nas nikakvo primirje

Izraelci su u pet dana ubili 121 Palestinca u zračnim napadima u Pojasu Gaze. U zadnjem raketiranju poginulo je još 20 ljudi. Međunarodne zajednice traže primirje
Vidi originalni članak

Izraelci su u pet dana ubili 121 Palestinca u zračnim napadima u Pojasu Gaze. U zadnjem raketiranju poginulo je još najmanje 20 ljudi.

- Nikakav međunarodni pritisak neće nas spriječiti u raketiranju terorista koji nas napadaju - rekao je izraelski premijer Benjamin Netanyahu komentirajući pozive međunarodne zajednice da napadi prestanu. Izrael bombardira Palestinu zbog prošlotjedne otmice trojice izraelskih mladića.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zebra 27 04.08.2014.

    Izraelce ce sustić Božja kazna i to vrlo brzo.. Samo vas onda nitko neće žaliti ka šta vas je cili svit žalija nakon 2. svj. rata pa do danas..

  • zebra 27 04.08.2014.

    Jao Bože tamo u Palestini stradavaju nedužni civili i njihova djeca.. Kako je samo tužno i bolno gledati onu ranjenu djecu.. A što se tiče izraelskog premijera on je zločinac i tribalo bi ga odvesti u Haag i doživotno ga zatvorit ili bolje osudit ga na doživotnu robiju na našem Golom otoku.. Eh da je Adolf Hitler živ.. Dali bi onda taj Benjamin to činija??. NATO i Ameri sve to samo gledaju i ne reagiraju.. A da zaboravila sam oni su ipak na strani zločinca\Izraela.. Dok je NATO zapravo fašistička organizacija...

  • DraganMirovic 13.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare