To je to što me zanima!

Benzinom polio Hitnu pomoć s tri djelatnika: Htio sve zapaliti

Kloštar Podravski: Majka je zvala Hitnu pomoć. Rekla je da joj se sin želi ubiti. Kad su došli sin je 'poludio'. Autom je izgurao vozilo Hitne na cestu i polio ih benzinom
Vidi originalni članak

U ulici Pridvorje u naselju Kloštar Podravski nedaleko Đurđevca u četvrtak kasno popodne odvijala se prava drama. 

Malo nakon 16 sati ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Đurđevac izašla je na teren u Kloštar Podravski na poziv uspaničene žene koja je tvrdila da se njezin sin želi ubiti, no i sami su zamalo smrtno stradali. 

Dočekao ih je, naime, sin i bez riječi se tri puta zadnjim krajem Mercedesa zaletio u zadnji kraj vozila Hitne pomoći te ga izgurao s prilaza u dvorište na cestu. Troje djelatnika Hitne u strahu su se zaključali u vozilo, a muškarac je tada uzeo kanister benzina i polio njihovo i svoje vozilo koje zbog kvara više nije bilo u voznom stanju, te im zaprijetio da će ga zapaliti zajedno sa njima. 

Srećom, u tom trenutku je došla policija i spriječila ga da zapali automobil, kombi i tri medicinska djelatnika. 

Djelatnici Hitne pomoći su prebačeni na hitni bolnički odjel koprivničke Opće bolnice gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. 

Neslužbeno, doznajemo da je riječ o 38 godina starom psihičkom bolesniku te da ga je iznervirao dolazak liječničke ekipe.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • beluga 28.04.2013.

    ma kakva policija pa oni se samo vozikaju autima od kafane do kafane ,

  • helena89 28.04.2013.

    nemate o čemu pisati... događaj se dogodil prije 4 dana...

  • chris0710 28.04.2013.

    ODGOVOR DEBELOM MAJMUNČINU: Lijepo te molim da ne pričaš gluposti o kojima očito nemaš pojma. Ako te baš zanima to što te teta iz hitne pitala se zove SAMPLE anamneza koja je bitna za svakog pacijenta jer se tako prikupljaju svi potrebni podatci za pacijenta. Ovako se sazna pola stvari preko telefona dok je ekipa na putu,jer se nikad ne zna da li će pacijent biti pri svijesti dok ekipa dođe. Ne komentiraj nešto o čemu nemaš pojma.!!! ZACH: Šta bi ti riskirao svoj život?? Ti znaš da li on ima pištolj ili nož kod sebe???

Komentiraj...
Vidi sve komentare