To je to što me zanima!

Beograd: Dvojica poginula u tučnjavi zbog djevojke

Jedan je mladić preminuo ispred ispred kafića Žuta greda u Beogradu, dok je dvojicu sa više ubodnih rana Hitna pomoć prevezla u bolnicu
Vidi originalni članak

Masovna tučnjava izbila je u noći na srijedu ispred beogradskog restorana Žuta greda. Nekoliko mladića potuklo se zbog djevojke. Povod za sukob bilo je dobacivanje jednoj od djevojaka koja je bila u društvu napadača. Mladići nisu upotrijebili samo šake već i lovačke noževe. Marko Živojinović (20) preminuo je ispred kafića, a dvojicu s više ubodnih rana Hitna pomoć prevezla je u bolnicu. Marka Milanova (21) aparati su održavali na životu, no ubrzo je i on podlegao ozlijedama i preminuo. Za život drugog mladića, teško ozlijeđenog 19-godišnjaka, bore se liječnici. U tučnjavi su lakše ozlijede zadobili i L.N. (22) i B.M. (25). Policija je uhitila osam mladića, od kojih je jedan maloljetan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ajdemi Popuschy 03.12.2008.

    I nek su.. koj k ideš zajeb curu od nekoga, ne kužim smisao toga? Ja sam sam par puta morao odvaliti po šamar nekim osobama jer seru bezveze... Frajer si u društvu al pokupšiš šamar pa se pokriš ušima!

  • Zerlu 03.12.2008.

    bar se nisu u Zagrebu nocas poklali, samo tu vjest cekam..

  • HardCore 03.12.2008.

    ovi se poklali, neko treći ju kasnije kresnuo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare