To je to što me zanima!

Beograd je najbolji grad na svijetu za noćnu zabavu

Najpoznatiji svjetski turistički vodič piše kako su ljudi u glavnom gradu Srbije entuzijastični, brojni su kafići i restorani i nezaobilazni splavovi
Vidi originalni članak

Zbog mnoštva restorana, barova i klubova u četvrti Skadarlija i na dunavskim i savskim splavima te zbog entuzijastičnog domaćeg stanovništva, najpoznatiji svjetski turistički vodič proglasio je Beograd najboljim gradom za noćni život. Na drugom mjestu ljestvice Lonely Planeta je Montreal zbog 'radosti življenja' koja se osjeća u tom gradu, boemskog ozračja u staroj gradskoj četvrti te šarolike kulture. Treći je Buenos Aires zbog mješavine južnoameričke i europske kulture te strasti za ples. Na listi su Dubai, Solun. La Paz, Cape Town, Baku, Auckland i Tel Aviv.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_39293 13.11.2009.

    Čestitam, nek su bar u nečemu prvi, mada volila bi da su najbolji susjedi, da su najbolji kao manjina, ali..cc.. ništa od toga..

  • sikorsky 13.11.2009.

    To je 100% istina,...Daleko najlijepši grad na Zapadnom Balkanu.A Beograđani su daleko najgostoljubivi i spremni za bilo kakve šale,..a vi se ugriznite u g....u!

  • Banović Strahinja 13.11.2009.

    Slažem se. Zaist, Beograd je najlepši grad u ovom delu evrope.

Komentiraj...
Vidi sve komentare