To je to što me zanima!

Beograd: Metalnom šipkom pretukli dvojicu Hrvata

Napadač je već poznat policiji, a šipku kojom je pretukao mladiće, imao je u autu. Veleposlanstvo RH međutim ne navodi izričito da li je uhićen
Vidi originalni članak

U centru Beograda pretučena su u noći na srijedu dvojica Hrvata, priopćilo je u četvrtak veleposlanstvo Hrvatske u Beogradu, no pojedinosti o napadu su izostavili. J.Č. (29) i M.Č. (19) pretučeni su u blizini jednog noćnog kluba u središtu glavnog grada Srbije. Pretukao ih je Srbin koji je zatim pobjegao autom beogradskih registracija. Napadač je od prije poznat policiji, a metalnu šipku kojom je pretukao mladiće, imao je u autu, stoji u priopćenju, no ne navodi se izričito da li je napadač uhićen. Mladići su prevezeni u bolnicu, a veleposlanstvo RH o napadu nije bilo pravovremeno obaviješteno, prenosi Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_34983 21.05.2009.

    zemlja u kojoj ubiju premijera, u kojoj 35 % ljudi za radikale glasa i sl. nije sigurna zemlja. dakle, sami su si krivi.

  • Mikiss 21.05.2009.

    Tako lepa a blizu...

  • Kusirica 21.05.2009.

    Dobili po picki pored nocnog kluba :-) Pa nece valjda dobit pomoc Caritasa :-) Hrvati nisu dobili po taburi? Vec pijanci koji su srali bez veze po belom svjetu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare