To je to što me zanima!

Beograđani prosvjeduju ispred zatvora: 'Pustite prosvjednike!'

Ivana Jelić iz združene akcije "Krov nad glavom" zatražila je da se oslobodi troje njihovih aktivista, ali i svi ostali. Prosvjednici su zatražili i smjenu ravnatelja policije Vladimira Rebića
Vidi originalni članak

Beograđani i pristalice Demokratske stranke i drugih opozicijskih stranaka okupili su se ispred Centralnog zatvora u Beogradu gdje prosvjeduju zbog uhićenja ljudi na prosvjedima u proteklih šest dana, javlja N1

- Pustite ih sve - viču građani. 

Vođa DS-a Zoran Lutovac je izjavio da traži hitno oslobođenje onih koji su, kako je naveo, "nezakonito uhićeni, pretučeni, a neki i po hitnom postupku osuđeni".

Prosvjednicima se obratio i Dušan Teodorović koji je rekao da je Srbija postala zemlja jednog čovjeka. 

- Ovaj režim se brutalno obračunao sa mladošću Srbije. Pozivam policiju i žandarmeriju da se pridržavaju pravilnika - rekao je između ostalog Teodorović.

UŽIVO: PROSVJEDI U SRBIJI Šesta večer bila bez incidenata

Ivana Jelić iz združene akcije "Krov nad glavom" zatražila je da se oslobodi troje njihovih aktivista, ali i svi ostali. Prosvjednici su zatražili i smjenu ravnatelja policije Vladimira Rebića i odgovornost svih koji su, kako kažu, sudjelovali u uhićenju. 

Najavili su da će se okupiti i sutra.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Uroš7383 14.07.2020.

    Sve to treba rastjerati i ispendrečiti. Imali su izbore i oporba skupa sa ovim"aktivistima"ih bojkotirala !Picousti dobio dvotrećinsku većinu i sad može(na žalost)sve što hoće zahvaljujući ovim kretenima!

  • Ovca007_1 13.07.2020.

    Dečki, poslje mastrubacije nema kajanja!

  • Usora1 13.07.2020.

    se su to krivi 'rvati, eno stir i picula im pisu poklice........

Komentiraj...
Vidi sve komentare