To je to što me zanima!

Beogradski Gay Pride neće se održati zbog sigurnosti

MUP Srbije organizatorima je kazao kako nema uvjeta da parada prođe bez izgreda, te im je ponudio da povorku presele na Ušće. Nisu pristali
Vidi originalni članak

Beogradski Gay Pride, 'Povorka ponosa' koja se trebala održati u nedjelju, otkazana je, jer policija organizatorima nije izdala potrebne dozvole. Povorka je trebala krenuti s Platoa ispred Filozofskog fakulteta. MUP Srbije organizatorima je kazao kako nema uvjeta da parada prođe bez izgreda, te im je ponudio da povorku presele na Ušće. Organizatori su to odbili i otkazali beogradski Gay Pride.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • miroljubiv 20.09.2009.

    Na ovim prostorima oduvijek je bilo rata i pedera i uvijek se crkva miješala u obje stvari i kuhala vruć bosanski lonac za sve zemlje.pametni zaključite sami zašto iza hajki protiv pedera uvijek stoje oni koji javno žive takve živote u samostanima.crkveni (sektaški) peder ili peder na ulici isti je lik.

  • miroljubiv 20.09.2009.

    Ako smo mi licemjerni Hrvati mogli imati godinama premijera pedera na vlasti,onda ga imaju i Srbi,i eto zajedničke točke koja nas još veže osim nesretnog rata koji su skrojili braća Englezi uspješno zavladavši onamo i kod nas.dok nas uspješno zavade,pa i PEDERLUKOM, dotad masoni uspješno vladaju s obje strane.

  • maxica 19.09.2009.

    ništa ljudsko nije mi strano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare