To je to što me zanima!

Berlin: Rastrojeni azilant na 2 sata zatočio konobara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Psihički neuračunljivi azilant, kojem se ne zna ime ni zemlja iz koje dolazi, držao je nož pod grlom konobara puna 2 sata. Vjerojatno je bio drogiran
Vidi originalni članak

Azilant, kojem se ne zna ime te zemlja iz koje dolazi, u četvrtak je na glavnome željezničkom kolodvoru u Berlinu prouzročio pravu dramu. Puna dva sata rastrojen je držao nož pod grlom konobara u kafiću. Njemački tisak izvijestio je da je napadač bio psihički neuračunljiv i najvjerojatnije drogiran. Incident je počeo u kafiću smještenom unutar terminala, gdje su inače i drugi kafići, trgovine i službeni uredi berlinske željeznice.
Napadač je zgrabio konobara, a zgranuti promatrači pozvali su policiju, koja ga je ubrzo opkolila. Nakon dva sata pregovaranja policajci su ga uspjeli savladati, a u cijeloj drami, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Motive i razloge za napad tek trebaju doznati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ecolozzi 13.10.2012.

    Tko zna što je u pozadini?

  • holywoodmalena 28.06.2010.

    2 sata...:( nebi ja živila tamo...ma nii u jednom većem gradu...:WW... mwa...što su pregovarali,mogli su ga odmah raniti...:)

  • vn37 23.11.2007.

    Gdje je bio GSG9? Metak u glavu pa će oni koji dolaze iza njega dvaput razmisliti o napadu na građanina države u kojoj se nalazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare