To je to što me zanima!

Berlingo klizao po desnom boku, zabio se u zid lokala

G.J (25) Opel Vectre imao 0,59 promila alkohola. U križanju je udario Citroen, koji je vozio J.M. (49). Zbog ozljeda su ga morali zadržati u bolnici
Vidi originalni članak

Semafori nisu radili, treptalo je žuto svijetlo. Opel Vectra i Citroen Berlingo sudarili su se na križanju. Vjerojatno jedan od vozača nije poštivao prometne znakove pa je oduzeo prednost drugome, rekao nam je naš čitatelj koji je u utorak oko ponoći na križanju Ulice Ivana Mažuranića i Dr. Ivše Lebovića u Bjelovaru fotografirao prometnu nesreću. Komadi Citroena koji je od siline udarca odbačen letjeli su po cesti. Vatrogasci su razbili prednje staklo i izvukli vozača. Intervenirali su i policija i Hitna pomoć.
- Vozač G.J (25) upravljao je Opelom. U križanju nije stao i propustio vozila s glavne ceste. Udario je Citroenu lijevi bočni dio, koji je vozio J.M. (49). On se zarotirao, sletio na nogostup, klizao na desnom boku i udario u zid lokala - rekli su nam u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj. G.J je imao 0,59 promila alkohola, protiv njega će podignuti prekršajnu prijavu. J.M. zadobio je lakše tjelesne ozlijede i zadržan je u Općoj bolnici u Bjelovaru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drug Tito_1 01.04.2010.

    glupan

  • TETIDIS 01.04.2010.

    Ovi što voze ili su vozili Opel Vectre obično znaju imati puno više promila alkohola u krvi. Čudi me da je ovaj imao samo 0,59 promila. :-))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare