To je to što me zanima!

Berlusconi će bivšoj svaki mjesec plaćati 2,2 mil. kn

Uz novac mora se odreći i vile. Veronica Lario je razvod tražila nakon što je Silvio otišao slaviti 18. rođendan Noemi Letizije koja ga zove "Tatice"
Vidi originalni članak

Talijanski premjer Silvio Berlusconi nakon više od pet sati pregovaranja na milanskom sudu nagodio se sa uskoro bivšom suprugom Veronicom Lario (53). Ona je tražila od Silvija oko 28,6 milijuna kuna mjesečno za alimentaciju. Silvio joj je ponudio 2,2 milijuna kuna, na što je ona pristala. Uz to je dobila i vrijednu vilu.Tijekom brakorazvodne parnice supružnici su se prepucavali preko medija. Silvio je tvrdio da ga je supruga varala sa zaštitarom, a Veronica je naglašavala njegovu ovisnost o seksu i vezama s mladim djevojkama. Veronica Lario tražila je razvod u svibnju 2009. godine nakon što je njezin suprug otišao na proslavu 18. rođendana zgodne Noemi Letizije, koja Berlusconija zove "Tatice". U braku su od 1990. i imaju troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pamy 11.05.2010.

    talijanski Maminjo

  • casio 11.05.2010.

    Koliko para pak njega košta muf. Mogao je svaki dan imati novu rusku ljepoticu po sto-dvjesto eura ,neg se krelac išao ženiti. Eto mu sad.

  • ciLa 11.05.2010.

    Oće mu bar dati svaki mjesec???

Komentiraj...
Vidi sve komentare