To je to što me zanima!

Berlusconi je imao i svodnika, cure mu je dovodio iz Britanije

Na 'uvoz' djevojaka iz Britanije poduzetnik Tarantini je potrošio oko 70.000 funti. Smještao ih je u luksuzne hotele u Italiji i dovozio ih na 'bunga, bunga' zabave
Vidi originalni članak

Poduzetnika Gianpaola Tarantinija (36) sumnjiče kako je bio svodnik koji je talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju (74) iz Velike Britanije dovozio djevojke na njegove seks-zabave. Na 'uvoz' ljepotica za 'bunga bunga' tulume Tarantini je potrošio 70.000 funti. Djevojke su posjećivale Berlusconija u Rimu, Milanu i na Sardiniji te se seksale s njim, piše Telegraph. Većinom se radilo o manekenkama i zgodnim top modelima. Tarantini ih je smještao u luksuzne hotele od kuda bi ih u limuzinama prevozili do Berlusconija. Na zabavama je bila i Carolina Marconi, toples model porijeklom iz Venecuele. Poduzetnik je za Berlusconija organizirao 25 'večera' između srapnja 2008. i svibnja 2009. 

U transkriptima koji su objavljeni u talijanskim novinama Silvio Berlusconi pohvalio se poduzetniku Tarantiniju da je jedanaest djevojaka čekalo na red za njegovu sobu, ali ih je ‘uspio odraditi samo osam’. Rekao je i kako je jako zadovoljan svojom snagom i izdržljivošću te kako se idući dan osjećao izvrsno. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • shPINa 20.09.2011.

    Hvala na ispravku. ****Admin****

  • Faustina009 20.09.2011.

    Jadne su te cure, koje misle da će preko takvih party-ja postati poznati modeli.

  • Faustina009 20.09.2011.

    lIk liječi svoje komplese zbog visine, sa takvim curama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare