To je to što me zanima!

Berlusconi o Obami: On je mlad, zgodan i preplanuo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Govoreći o novoizabranom predsjedniku SAD-a Baracku Obami, talijanski premijer Berlusconi opisao ga je kao 'mladog, zgodnog i preplanulog'
Vidi originalni članak

Govoreći o novoizabranom američkom predsjedniku Baracku Obami, talijanski premijer Silvio Berlusconi opisao ga je kao 'mladog, zgodnog i preplanulog'.
- Pokušat ćemo pomoći odnosima između Rusije i SAD-a. U Ameriku je na vlast stigla nova generacija i ne vidim zašto Medvedev ne bi uspostavio dobre odnose s Obamom, koji je zgodan, mlad i preplanuo - kazao je na zajedničkoj konfereciji za novinare koju su održali ruski predsjednik Dmitrij Medvedev i Berlusconi. Dodao je i kako je javnost dolazak Obame u Bijelu kuću pozdravila kao dolazak Mesije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fax 07.11.2008.

    berluskoni debilu jedan

  • saloma 07.11.2008.

    zar svi zaboravljaju da mu je mama bjelkinja i da ga je odgojila, baka bjelkinja i da se to iz njega nece nikad moći izvući bez obzira na sve. i uostalom s jedne strane, on nema ništa zajedničko s ostalim afroamerikancima čiji su preci bili robovi. njegov otac je došao iz kenije i vratio se nazad, bio je slobodan čovijek, čak ni njegovi baka i djed nisu bili robovi, dakle, jedina sličnost s afroamerikancima je u biti samo ta činjenica: otac mu je afrikanac.

  • muskarac 06.11.2008.

    Berlusconi je obična budala, a i nažalost se slažen sa martinmg42 sa će crnci dobit krila, bit će sranja u Americi radi rasizma sad više nego šta ga je bilo prije... nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare