To je to što me zanima!

Berlusconijevi liječnici: Zdravlje mu se postupno poboljšava

Tijekom posljednjih 48 sati došlo je do progresivnog i postupnog poboljšanja funkcija organa koji se prate, rekli su liječnici
Vidi originalni članak

Zdravlje bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji se nalazi na bolničkom liječenju zbog infekcije pluća izazvane kroničnom leukemijom, postupno se poboljšava, rekli su njegovi liječnici u ponedjeljak.

"Tijekom posljednjih 48 sati došlo je do progresivnog i postupnog poboljšanja funkcija organa koji se prate", rekli su liječnici Alberto Zangrillo i Fabio Ciceri u kratkom priopćenju.

Osamdesetšestogodišnji milijarder i medijski tajkun je prebačen u milansku bolnicu San Raffaele u srijedu, gdje je smješten u jedinicu za intenzivnu njegu, što je izazvalo nagađanja o tome da mu je život možda u opasnosti, zbog čega su ga posjetili mnogi prijatelji i članovi obitelji.

BIVŠI TALIJANSKI PREMIJER Silvio Berlusconi dugo boluje od leukemije: 'Trenutno se u bolnici liječi od plućne infekcije'

Liječnici su kasnije otkrili da Berlusconi "već neko vrijeme" boluje od kronične mijelomonocitne leukemije (CML) i da je nedavno dobio infekciju pluća.

"Citostatske, antimikrobne i protuupalne terapije daju očekivane rezultate, što nam dopušta da izrazimo oprezni optimizam", rekli su Zangrillo i Ciceri.

Berlusconi ostaje u jedinici za intenzivnu njegu u bolnici San Raffaele, dodali su.

ZAVRŠIO U BOLNICI Talijanski mediji tvrde: Silvio Berlusconi pati od leukemije

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare