To je to što me zanima!

Bernardić: Božo, ajd' s nama. Božo Petrov: Evo, sad ćemo...

KOŠARICA: Čelnik SDP-a Davor Bernardić rekao je da je Most prihvatljiv partner SDP-u. Vjerujem da građani pomalo uviđaju da su stvarne promjene moguće jedino izvan i HDZ-a i SDP-a, rekao je Petrov
Vidi originalni članak

SDP je spreman za izbore, ustvrdio je čelnik te stranke Davor Bernardić. No kako mu je jasno da nitko u ovom trenutku, a vjerojatno ni u buduće, ne bi mogao samostalno formirati većinu u Saboru, Bernardić je rekao da je SDP-u Most prihvatljiv partner. Čelnik Mosta Božo Petrov odgovorio je na taj prijedlog.

- Most je uvijek bio poželjan partner, to nije ništa novo. Tako je od 2015. godine. Problem nastaje kad uvide da mi stvarno jesmo za promjene u Hrvatskoj. Ali nas ne zanimaju ponude ‘što bi kad bi’, niti projekcije budućnosti. Zanimaju nas konkretni zakonski prijedlozi koji se događaju sada i oko kojih se možemo usuglasiti. Jer kada je, primjerice, Zakon o HNB-u u pitanju i revizija HNB-a, tada nismo bili prihvatljivi nikome, ni SDP-u ni HDZ-u, ni jedni ni drugi nisu podržali taj naš zakon, ili kada je izbor ustavnih sudaca u pitanju. Vjerujem da građani pomalo uviđaju da su stvarne promjene moguće jedino izvan i HDZ-a i SDP-a - rekao je Petrov. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Sandokan Janosik 11.12.2017.

    Bero traži okolo naokolo kooperante ali nitko neće znjim. S luzerima nitko.ne želi posla imati.

  • Faganel 06.12.2017.

    Več i ova najava koalicije je dovoljna da više nikada ne glasam za Most.

  • santol1 06.12.2017.

    Ovime se most stavlja u z bok sdss, hns i ostalim strančicama koje su uvijek uz vlast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare