To je to što me zanima!

Bernardić: Ne može se ovako funkcionirati; Ferdelji: Može

Dok Bernardić tvrdi da je uhićenje Bandića pritisak na upravljanje Zagrebom, Ferdelji smatra da je Sandra Švaljek dovoljno kvalificirana da predstavi proračun
Vidi originalni članak

Grad Zagreb definitivno ne može ovako funkcionirati. Ovo je ogroman pritisak na upravljanje gradom - izjavio je Davor Bernardić za RTL. Dodao je kako bi on, da se nađe u ovakvoj situaciji, podnio ostavku, no kaže "kako se ne bi doveo u takvu situaciju".

- Ovo je nelagodan trenutak za cijelu zemlju i ne možemo prejudicirati ničiju krivnju. Činjenica je da situacija nije dobra za Zagreb - objasnio je Bernardić za RTL. 

'Ako mi GO SDP-a da podršku bit ću kandidat'

Na pitanje novinara o kandidaturi za gradonačelnika na mogućim izvanrednim izborima Bernardić je rekao da 'o tome odlučuje Gradski odbor SDP-a, te će ako mu daju podršku biti kandidat'.

Ferdelji: Zagreb će funkcionirati s prvim čovjekom Grada i bez njega

No, Vladimir Ferdelji tvrdi da će Zagreb funkcionirati s prvim čovjekom Grada i bez njega. 

- Mislim da je Sandra Švaljek dovoljno kvalificirana da predstavi proračun, a mi ćemo u Skupštini, ako proračun bude transparentan, za njega glasati, a ako neće biti transparentan nećemo glasati - rekao je Ferdelji za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • deda62 21.10.2014.

    Bernadića za gradonačelnika ha ha ha ha :):)

  • ciara46 21.10.2014.

    Pa kada ste toliko protiv uljuđenog, mladog Bernardića, uvezite opet nekoga iz susjedne države, očito ste skloni muljatorima i redikulima.Gdje vam je Zagrebački ponos?

  • jožina 21.10.2014.

    ovaj bernardić mi je stvarno antipatičan, opet mi je draži bandić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare