To je to što me zanima!

Kafići ne rade, a Bero na šanku

Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva, napisao je Bernardić u opisu slike, a komentatori su brzo zamijetili kako im je čudno što kućica na Sljemenu radi
Vidi originalni članak

Bivši čelnik SDP-a Davor Bernardić od svog se poraza na unutarstranačkim izborima manje bavi politikom, a u četvrtak je povodom prvog snijega u Zagrebu posjetio i Sljeme.

Na Sljemenu je usprkos novim mjerama Stožera koje su zabranile rad ugostiteljskim objektima Bernardić ipak došao na svoje. Rad kućicama zabranjen je na sajmovima ili slično, ali kućicama koje su radile neovisno o sajmovima dopušten je rad uzimajući u obzir mjeru o obustavi rada ugostiteljskih objekata. 

Ipak, ugostiteljski objekti i dalje mogu posluživati goste za van ako objekt poštuje sve epidemiološke mjere, a gost ne ulazi u objekt. Ipak, Bernardić se ovdje slikao za šankom kućice pa je situacija sporna.

- Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva - napisao je Bernardić u opisu slike, a komentatori su brzo zamijetili kako im je čudno što kućica radi:

 - Gore smiju raditi kućice? - napisala je jedna Bernardićeva pratiteljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • julije cezar III 06.12.2020.

    Za političare ne vrijede pravila koja su na snazi u Hrvatskoj

  • ivaris 04.12.2020.

    iz aviona vidljiv loš photoshop

  • maromaro72 04.12.2020.

    Najbolji političar u Hrvatskoj, ikada, svaka čast Bero.

Komentiraj...
Vidi sve komentare