To je to što me zanima!

Bernardica obrisala fotografiju: Više ne živi bolje od ministra?

Bivša ministrica socijalne politike i mladih na Facebooku je objavila fotografiju s jahte i poručila: "Bolje živim nego ministar". Nakon lavine negativnih komentara fotografije više nema...
Vidi originalni članak

Bernardica Juretić, bivša ministrica, maknula je sa svojeg Facebooka fotografiju na jahti s porukom: "Bolje živim nego ministar". Izazvala je niz komentara.

Jadranka Kosor također je komentirala tu fotografiju i na Twitteru je napisala: "Bernardica J. pozdravlja nas s jahte s porukom: "Bolje živim nego ministar". Važan prilog potpori rasta dužnosničkih plaća".

Podsjetimo, bivša ministrica socijalne politike i mladih, nakon primopredaje dužnosti Nadi Murganić, odlučila je otići na odmor. Na svom Facebooku objavila je fotografiju s jahte i poručila: "Bolje živim nego ministar".

Bernardica Juretić jedna je od ministrica iz bivše Vlade koja je zatražila da joj se u narednih godinu dana isplaćuje šest mjeseci pune (15.100 kuna) i šest mjeseci pola plaće (7550 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 87

  • zebra 27 21.11.2016.

    Bilo bi njoj bolje stajalo da je napisla ja se ovdi na moru vucaram i skitam, ništa ne radim, samo uživam a puna ministraska plaća ide još 6mj., a onda drugih 6mj. još pola, dok budale i kreteni rade 8-12 h za ninimalac od 2500 kn/mj ili pak rade a ne dobiju plaću.. Hehehe živim bolje nego Obama, Trump, Putin i Tito dok je bio živ zajedno, a vi janjci gledajte i slinite.. Ko vam je kriv??..

  • zebra 27 21.11.2016.

    Daj od**** više ionako nisi više ni mistrica, ni vrijedna pažnje, a još manje poštovanja.. Uživaj dok još možeš isteći će i tebi ka i Sanaderu i drugima šta je isteklo..

  • zebra 27 21.11.2016.

    E baš lijepo o takvim stvarima je učila u crkvi dok je bila časna sestra.. Ako u crkvi propovjedaju o Bogu i Isusu, onda su je valjda učili da je i Isus bio tako rastrošan i volio najviše novac, jahte, ville, brediranu i skupu robu?? Kad ova sad kad je vani i kad se je odredila viče i kukuriče kako njoj je vjera u Boga na prvom mjestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare