To je to što me zanima!

Beskućnik s 'pojedenim' licem ima novi život i opet se smije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Ronald Poppo preživio je napad kanibala Rudyja Eugenea koji mu je izgrizao 80 posto lica. Izgubio je nos i oba oka. Nedavno je u bolnici proslavio 66. rođendan
Vidi originalni članak

Ronald Poppo iz SAD-a nedavno je u bolnici proslavio svoj 66 rođendan. Medicinsko osoblje donijelo mu je tortu i kolače. Poppo se zahvalio svima koji su ga podupirali zadnjih godinu dana i koji su mu pomogli da se oporavi i prebrodi crne i teške dane. 

Danas se opet smije, uči svirati gitaru i prilagođava se novom načinu života. 

Poppo je živio kao beskućnik. U ožujku prošle godine napao ga je Rudy Eugene (31) i u strašnom napadu izgrizao mu 80 posto lica. 

Eugene je u vrijeme napada bio pod utjecajem LSD-a. S napadom nije prestajao ni nakon što je policija ispalila prvi hitac. Policajac je u napadača na kraju ispalio najmanje šest metaka i ubio ga.  

Poppo je u napadu izgubio oba oka i ostao je bez nosa. Od napada je prošao brojne terapije. I dalje živi u medicinskom centru u Miamiju.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • SoTrue 31.05.2013.

    S obzirom na to u kakvom svijetu živimo, nije me previše ovo iznenadilo, silovatelji, ubojice, otmičari, istospolni brakovi, sve je to normalno danas... Ali me jako rastužilo to što je jadan gospodin morao to pretrpiti, ali drago mi je da ima sngu za živjeti dalje, naprijed, Ronalde!

  • jožina 28.05.2013.

    taj više neće na ulicu...

  • ajde reci 27.05.2013.

    A majke ti mile,kaj napravi čovjeku,Bogu hvala pa se dobro oporavlja,ali ovo je za ne povjerovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare