To je to što me zanima!

Beskućnik Steve cijeli život posvetio zanemarenim psima

Steve iz Kalifornije beskućnik je od 2001. U zadnjih 15 godina pomogao je preko 50 pasa. Vidjevši to, dobri ljudi su mu pomogli da stvori pristojan dom za sebe i pse
Vidi originalni članak

Alicia Edrington, koja radi u prihvatilištu za pse, nemalo se iznenadila kad je vozeći kući ugledala starijeg čovjeka na biciklu na kojem je bila prikačena prikolica u kojoj je stajalo 10 pasa. Zaustavila se i pitala ga tko je i što to točno radi. 

On je bio usred 3000 kilometara dugog puta prema Indiani gdje mu živi djevojka i baš mu se probušila guma pa je namjeravao kampirati ispod drveta da se i psi malo odmore. Tad je saznala da je Steve beskućnik već 14 godina i da obožava pse. Toliko da je u zadnjih 14 godina spasio više od 50 pasa.

facebook

Aliciu je njegova priča dirnula i nakon što je kupila nešto hrane za pse preko Facebooka je organizirala skupljanje priloga za Stevea i njegove pse.

 Vrlo brzo su stotine ljubitelja životinja osigurali donacije za hranu i potrepštine kao i za hotelsku sobu za Stevea i njegov čopor pasa. Pomoć je ponudila i Kelley Seaton koja se javila da cijelu grupu besplatno odveze u Indianu. 

facebook

Jedan donator im je ponudio kamp prikolicu da Steve i njegovi psi žive u njoj a ovaj, sad već bivši beskućnik, ne može vjerovati sreći koja mu se osmjehnula. Svima je zahvalio na silnim dobročinstvima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • netkoinesto 16.08.2015.

    pohvalno...svaka čast

  • Lalala5 15.08.2015.

    Sreća da još ima dobrih ljudi!

  • mbella 15.08.2015.

    divno!!!!svaka cast:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare