To je to što me zanima!

Beskućnik umro od hladnoće, nije znao da ima 106 mil. kuna

Timothy Henry Gray nasljednik je 106 milijuna kuna od daleke rođakinje Huguette Clark, kćeri vlasnika rudnika bakra, graditelja željeznica, i osnivača Las Vegasa
Vidi originalni članak

Beskućnik Timothy Henry Gray (60) preminuo je od hladnoće u američkom Wyomingu, a nije znao da je jedan od nasljednika bogate Huguette Clark, koja je preminula prije dvije godine u New Yorku. Daily Mail javlja kako bogata nasljednica njujorške željeznice i kćerka osnivača Las Vegasa, koja je preminula u 104. godini nije imala nasljednika te je sud odlučio njenu imovinu podijeliti između njenih 19 daljih rođaka, među kojima je i nesretni Gray. 

Muškarac je preminuo ispod nadvožnjaka, a nije imao djece, niti je bio oženjen. Trebao je naslijediti 106 milijuna kuna. 

Njegovi braća i sestre istaknuli su kako im je brat nestao nakon smrti majke 1990. godine, te ga od tada nisu vidjeli. 

Muškarac je bio praunuk Williama Clarka bivšeg američkog vlasnika rudnika bakra, graditelja željeznica i osnivača Las Vegasa. Huguette je bila najmlađa od njegovih sedmero djece. Nakon smrti pronašli su dvije njene oporuke te se dugo vodila parnica oko njenog nasljedstva. 

U jednoj oporuci stoji da se imovina nakon njene smrti mora podijeliti među rodbinom, dok u drugom stoji da nitko ne smije dobiti ništa njeno.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lolita007 03.01.2013.

    e to je ono kad ti sreća kuca na vrata a ti nisi kod kuće :)

  • BIJEDA_1 02.01.2013.

    Sad nek' to podile sa potrebitima !

  • hablabla 02.01.2013.

    jedan od milion beskučnika... bio bogat... ima ih još samo nitko ne piše o njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare