To je to što me zanima!

Besplatno daje spermu onima koji nemaju za skupe donore

U posljednjih 6 godina Trent Arsenault je sjeme ''darovao'' 75 obitelji i postao otac 14-ero djece. Tvrdi da je zdrav i da je njegova sperma bolja od one u bankama
Vidi originalni članak

Amerikanac Trent Arsenault (36) iz Kalifornije već šest godina besplatno donira svoju spermu, no za svoj ''posao'' mora se boriti na sudu  jer mu Agencija za hranu i lijekove prijeti kaznom od 500.000 kuna i godinom dana zatvora jer spremu ne zamrzava, piše Daily Mail. U posljednjih šest godina Trent je svoje sjeme ''darovao'' 75 obitelji i biološki je otac 14-ero djece. 

Na svojoj internetskoj stranici detaljno je opisao svoje podrijetlo i zdravstveno stanje. Odrastao je u Missouriju u evangelističkoj obitelj i ima francuske, njemačke i irske krvi.

- Parovi me kontaktiraju jer je moja sperma svježa, a ne zamrznuta. Živim na organskoj hrani i zdrav sam - kaže Trent. 

Ali agencija, koja regulira rad banaka spreme, optužuje ga za ilegalan posao. Prvi je to slučaj u SAD-u gdje vlasti tvrde da privatni donor nije poduzeo sve mjere kako bi spriječio širenje bolesti. 

Trentovo sjeme uglavnom koriste lezbijski parovi i parovi koji nemaju dovoljno novca za umjetnu oplodnju. Parovi koji dobiju dijete šalju mu fotografije beba. 

- Pomažem onima koji trebaju pomoć. Jedina alternativa koju imaju je da odu u bar i nađu partnera za jednu noć - rekao je Trent. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • JunFan 15.12.2011.

    Ja besplatno i instaliram spermu u vagine.

  • picuskin 15.12.2011.

    Dobro pogledajte tog čovijeka.Želi li netko da mu taj tip bude otac? Imajte samilosti prema djeci i ona su ljudska bića.

  • zlatko42 15.12.2011.

    eh ameri....ja sam otišao korak dalje !!!... radim po narudžbi, možete birati želite li muško dijete , žensko , blizance....nije baš skroz zabadava , nekih stotinjak eura koje si može svatko priuštit ,al dajem garanciju, za slučaj da ne ispadne kak je naručeno, vraćam pare...

Komentiraj...
Vidi sve komentare