To je to što me zanima!

Nema kompromisa: Ako netko ugrozi Krim, Rusija ulazi u rat

Ako se Ukrajina podijeli, to će sigurno pokrenuti rat. Prvo će izgubiti regiju Krim jer ćemo ga mi štititi, kao što smo to radili i u Gruziji, objavili su u petak iz ruske vlade
Vidi originalni članak

Dužnosnici ruske vlade otkrili su u petak kako je Rusija spremna ući u rat zbog regije Krim kako bi zaštitila etničko rusko stanovništvo i vojnu bazu.

- Ako se Ukrajina podijeli, to će sigurno pokrenuti rat. Prvo će izgubiti Krim jer ćemo ga mi štititi, kao što smo to radili i u Gruziji - rekli su iz ruske vlade. 

Uvjereni su kako sve u posljednjih nekoliko dana vodi tome da će se Ukrajina potpuno podijeliti.

Krim je inače ukrajinski poluotok na sjevernoj obali Crnog mora. U političkom smislu, to je Autonomna Republika Krim, u kojoj živi više od 60 posto Rusa.

To je ujedno i jedina ukrajinska regija u kojoj su etnički Rusi većina.

Idi na 24sata

Komentari 414

  • piramida 22.02.2014.

    putinu ne dajse zajebavati trulom zapadu.

  • sir20 22.02.2014.

    Zar nije dosta več ratovanja kako se niste zasitili vise rata. treba sve te politicare koji bi ratovali i neznaju rjesavat probleme bez rata neka se nađu na nekoj livadi svi političari jedne i druge suprotstavljene strane i poubijaj te se vecina prezivjelih pobjeđuje .A ne slat nedužne vojnike da ginu i civili skupa s njima

  • ben hur panonius 22.02.2014.

    bačuška se malo fura na Ramba sad bi štitio Krim(Cream)sve je to daleka prošlost pogotovo raspad grupe Krim...taj čovjek ima gadnih problema,kao da su ga u školi svi maltretirali i lupali kokose i čvogere pa bi i on sada to vratio nekome ni krivom ni dužnom..bolje bi mu bilo da trusi votku i da ne prijeti okolo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare