To je to što me zanima!

Bez oblaka i kiše: Sunce će nas grijati kroz subotu i nedjelju

Za vikend nas očekuje pretežno sunačno vrijeme s najvišim dnevnim temperaturama od 12 do 16°C u unutrašnjosti, a na Jadranu od 18 do 22°C.
Vidi originalni članak

- U većem dijelu zemlje pretežno sunčano. Povremeno oblačnije, osobito u prvom dijelu dana, bit će u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar na kopnu uglavnom slab, na istoku poslijepodne i umjeren sjeverozapadni. Na Jadranuće puhati slaba i umjerena, ujutro ponegdje i jaka bura. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu između 18 i 22 °C, stoji u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za subotu. 

U nedjelju pak možemo očekivati sličnu situaciju. Na Jadranu će biti pretežno, u unutrašnjosti djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Jutranje, mjestimične magle bit će uglavnom u središnjim i gorskim predjelima. Vjetar će na kopnu slab, u Slavoniji i Baranji i umjeren sjeverozapadni, a na Jadranu slaba i umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura zraka biti će od 1 do 6, na moru između 9 i 14 °C, a najviša dnevna od 10 do 15, na Jadranu između 18 i 22 °C.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mily 29.10.2016.

    super, sutra je dan odmora za dušu; sunce, obala, valovi i ja. E da, i galebovi, vrećica starog kruha za njih je već spremna:)

  • master152_ 29.10.2016.

    Odlično, biti će mi ljepše na putovanju kada nema kiše.

  • [̲̅w̲̅] 29.10.2016.

    Lijep dan za trčanje. Još samo da mi se trči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare