To je to što me zanima!

Bez odobrenja dali 20 tisuća kredita, vlasnici pod ovrhama

Dio založenih nekretnina pod ovrhom je ili su vlasnici već deložirani. Predstavnici tih zadruga u ponedjeljak su fotografirali nekretnine dužnika kao da su već njihove
Vidi originalni članak

Na ročištu na sudu u Rabu u utorak će se raspravljati o problemu hipotekarnih kredita kreditno-štednih zadruga Raiffeisen iz Austrije, koje su bez odobrenja za rad u Hrvatskoj dale više od 20 tisuća kredita. Dio založenih nekretnina pod ovrhom je ili su vlasnici već deložirani. Predstavnici tih zadruga u ponedjeljak su fotografirali nekretnine dužnika i zamalo izazvali incident, javlja HRT.

Rab, Pag, Krk, Istra, Makarska, Zagreb, samo su neka od područja koja su obilazili posrednici austrijskih štednih zadruga. Nudili su kredite od 30 do 400, 500 pa sve do milijun eura, ovisno o založenoj nekretnini. Kredit su otplaćivali opet preko posrednika koji sada dolaze fotografirati nekretninu kao da je već njihova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • papalino1 24.02.2015.

    Kolinda javiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeee, javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeee

  • SOROSEVPLACENIK 24.02.2015.

    Kako je krenulo nama Hrvatima bu u vlasništvu ostala samo zastava,grb i himna.I obaveza financiranja lokalnih i državnih dužnosnika i uhljeba.

  • BorisUnique 24.02.2015.

    ovo sve više izgleda da je počelo masovno raskućivanje naroda od strane bankara,treba im stat na kraj što prije nekom trećom opcijom,jer ovi koji trenutačno vode državu kao i oporba očito ljube bankare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare