To je to što me zanima!

Bez promila: Laku noć, turisti, noćas spavate u velikoj bačvi

Od bačava starih stotinjak godina vinar Marko Duvančić kraj Drniša je napravio spavaonice s kupaonicama. Ispred svake od njih goste će dočekati i bazen...
Vidi originalni članak

Poznati i nagrađivani vinar Marko Duvančić (39) ove će turističke sezone u Razvođu kraj Drniša u bačve, osim vina, smještati turiste. On je iz vinarije u Kaštelima donio osam golemih bačvi starih stotinjak godina. Ishodio je dozvole, ponovno je sastavio bačve i u njima uredio šest spavaćih soba s bračnim krevetima te kupaonicama. Ispred bačve goste će dočekati bazen.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Kad se bavite turizmom podno Promine, morate biti originalni ako mislite privući goste. U ovim bačvama koje sam kupio vino se nije čuvalo 20 godina, tako da su sigurne za boravak - govori nam Duvančić. Gradnjom ovih spavaonica zaokružit će ugostiteljsku ponudu OPG-a Pilipovi dvori, na kojem Duvančić, uz domaću janjetinu, pršut i sir, nudi velik izbor vina iz vlastite proizvodnje.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 42

  • kišaaa 29.03.2015.

    Bravo!

  • VIC3148 28.03.2015.

    Ideja super i originalna! Zelim mu uspijeh i da su bacve-spsvaonice, uvijek pune!

  • zagabrija 28.03.2015.

    Ovakvih nam kronično fali, kreativnih, vrijednih,...Dosta je cmizdrenja, ne valja država, nisam dobio ovo, nisam dobio ono. Pokaži nešto inovativno! BRAVO MAJSTORE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare