To je to što me zanima!

Bezobrazluk? Stanarima Kupske HEP poslao račune

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne bi li odštete za uništene domove stanara Kupske trebale biti višemilijunske kao što je običaj u Europi, a ne da oni još moraju platiti HEP-u?
Vidi originalni članak

Stanari kuća u Kupskoj ulici u Zagrebu ovih su se dana nemilo iznenadili kad su od HEP-a dobili račune za struju. Računi za zaostatke iznose oko 300 kuna. Dio stanara je u šoku i odbija ih platiti, a dio će se povinovati naredbi HEP-a i platiti. Ako ne plate račune, HEP-ovi odvjetnici pokrenut će tužbe pa će unesrećeni građani Kupske platiti i zatezne kamate. Što bi stanari Kupske, kojima je baš HEP-ova građevina, drugo i mogli učiniti? Trebaju li, osim sudskim putem, od svoje nesreće učiniti i politički i pravosudni skandal? Ako građani Zagreba plaćaju najskuplji parking u Europi, ako im se svaki novi namet pravda "Europom"  ako - što je drskost koja vapi do neba - moraju platiti čak i račune za struju u kućama koje su im srušene, trebaju li i onda i oni sami okrenuti nebo i zemlju kako bi istjerali pravdu? Ne bi li i odštete za njihove uništene domove trebale biti višemilijunske kao što je običaj u Europi?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eva_greguric 07.11.2007.

    Znam da vam je svima teško, ali držite se i borite se za svoja prava. Budite složni jer ćete jedino tako uspjeti!

  • metador 07.11.2007.

    neznam sta im bi ili ovaj bandicev holding ocito financira kampanju svoje maticne stranke jer ako ljudima stize racun za struju u kucu koja im je srusena to sve govori!!!!

  • felix7 07.11.2007.

    nažalost to je hrvatska stvarnost,a građani kupske neka budu uporni i neka istjeraju pravdu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare