To je to što me zanima!

Biciklima putuju svijetom pa su posjetili i Hrvatsku

Bill i Barbara iz Portlanda bili su u Siciliji, pa su preko Italije došli u Istru. Posjetili su Pulu, gdje su se zadržali dva dana. Tamo ih je sreo naš čitatelj
Vidi originalni članak

Barbara i Bill iz američkog Portlanda čak 10 mjeseci u godini provedu na biciklima. Put oko svijeta doveo ih je u Istru, točnije u Pulu. Dok su na karti tražili znamenitosti grada, u pomoć im je pritekao čitatelj Dean Tomić, koji ih je proveo po gradu.
- Pokazao sam im Arenu i druge povijesne građevine. Pomogao sam im naći apartman jer su odlučili ostati dva dana u Puli koja im se jako svidjela. Njih dvoje su u mirovini pa imaju vremena za putovanja. Imali su veliko imanje i nekoliko automobila, no to su sve prodali i preselili se u manji stan zbog putovanja. Bili su u Siciliji, pa su preko Italije došli u Hrvatsku - priča Dean.
Iz Pule će otputovati za Dubrovnik, a zatim idu put Grčke.
- Mjesečno prijeđu 1000 do 1200 kilometara. Pojedine države na Bliskom istoku i u Aziji nastojat će izbjeći zbog nepovoljnih odnosa sa SAD-om. Glasat će za Obamu, a vanjskoj politici sadašnjeg predsjednika Busha strogo se protive - kaže Dean.
Bill i Barbara Deanu su ostavili svoj kontakt broj i e-mail adresu kako bi se mogli ponekad čuti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare