To je to što me zanima!

Biciklist nije propustio auto, pao na kolnik i umro u bolinici

Biciklist se uključivao u promet s kolnoga prilaza i, kako je izvijestila policija, nije propustio automobil. Uslijed naleta na vozilo, pao je na pod i zadobio teške ozljede
Vidi originalni članak

Preminuo je 73-godišnji biciklist iz Osijeka koji se u subotu oko 16.35 sati u Ulici kralja Zvonimira uključivao u promet s kolnog prilaza. Tom prilikom, kako je izvijestila osječka policija, nije propustio osobni automobil za čijim je upravljačem bio 67-godišnji vozač iz Čepina.

Uslijed naleta na vozilo, biciklista je pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozlijede. Prevezen je u Klinički bolnički centar u Osijeku gdje je zbog zadobivenih ozlijeda, preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • StjepanOsojnički 18.11.2013.

    U podnaslovu stoji!!! "Uslijed naleta na vozilo, pao je na pod i zadobio teške ozljede". Ovakva konstatacije je moguća možda kod ljudi sa nekih drugih prostora, ali oni koji samo ovlaš poznaju naš jezik znaju i trebali bi znati da je ovo nemoguće. Naime riječ -pod- u našem jeziku označava površinu po kojoj hodamo u zatvorenom prostoru. Na otvorenom i javnom prostoru istu riječ mijenja riječ -tlo-.

  • Sanja50 18.11.2013.

    skoro svaki dan neki biciklist strada u prometu.za njih kao da ne vrijede nikakvi propisi.dok ih se ne počne kontrolirati kao i ostale vozače bit će nesreća i stradanja s biciklistima.kazne bi trebale vrijediti za sve u prometu.

  • TatjanaLukadinović Ex Nikolaše 18.11.2013.

    Činjenica je da biciklisti voze po pješačkoj stazi, prelaze (voze) preko pješačkog prelaza i ni ne gledaju ide li auto! A kad ih opomenete da oni nisu pješaci, još se ljute što ih niste propustili!!! Čast izuzecima koji siđu s bicikla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare