To je to što me zanima!

Biciklist poginuo nakon naleta automobila u blizini Slatine

Nesreća se dogodila oko 14.20 sati na ravnom dijelu ceste gdje mnogi vozači "uhvate zalet". Od siline udarca nesretni F. K. (74) odletio je 20-ak metara
Vidi originalni članak

Vraćao sam se iz vrta u dvorište kada sam začuo snažan udarac, a potom sam na cesti vidio kao čovjekovo tijelo leti zrakom. U dvorištu, tridesetak metara dalje od mjesta naleta pronašao sam gumenu čizmu nesretnika na kojega je naletio automobil. Kada sam došao do ceste na njoj je sav u krvi ležao sumještanin iz sela. I Hitna je brzo stigla, ali mu nisu mogli pomoći, kaže N. N. iz Sladojevaca pred čijom je kućom oko 14,20 sati život izgubio F. K. (74) iz Sladojevaca.

F. K. se vraćao iz vinograda, a poginuo nekoliko stotina metara od kućnog praga

Doznajemo da je poginuli u utorak ujutro biciklom otišao u vinograd, a poginuo je kada se je nakon obavljenog posla vraćao kući svega nekoliko stotina metara od kućnog praga. Na mjestu nesreće policija je ispitivala 43-godišnjeg vozača automobila virovitičkih registarskih tablica čije je lice bilo umrljano krvlju. Na razbijenom automobilu vidljiva su oštećenja na prednjoj lijevoj strani i razbijeno vjetrobransko staklo. Na ravnoj cesti, na kojoj se dogodila nesreća, vidljivi su i tragovi kočenja, dok je smrskani bicikl poginulog završio u lijevom jarku.

O uzroku prometne nesreće policija još nije izvijestila javnost, a zbog policijskog očevica promet državnom cestom D2 odvijao se Slatinskom obilaznicom, pa su vozači koji putovanje iz Podravine u Slavoniju mogli nastaviti bez prekida.  

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 07.06.2012.

    Eto šta ti je život...sad te ima, sad te nema ://

  • doctorxxx 07.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • baky126 07.06.2012.

    treba uvest vozacki i za bicikliste, a za pjesake pjesacki ispit, jer to sta rade po cesti uzas. prije po mjeseca na semaforu je bilo crveno za pjesake i jedna cura se lipo gega po pjesackome sa slusalicama u usima kao da nije njena stvar. a auto na tome dijelu ceste uhvate postenu brzinu. ovi slucaj necu komentirat iskreni sucut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare