To je to što me zanima!

Biciklist teško ozlijedio dijete i pobjegao, traže se svjedoci

Na nogostupu u Ulici Hrvatske Republike ispred kućnog broja 5, oko 9,10 sati biciklist je 12. kolovoza naletio na dijete i teško ga ozlijedio. Potom je pobjegao
Vidi originalni članak

Osječka policija traga za biciklistom koji je 12. kolovoza naletio na dijete i pobjegao s mjesta nesreće.

Na nogostupu u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku ispred kućnog broja 5, oko 9,10 sati biciklist je naletio na dijete i teško ga ozlijedio. Nakon toga vozač je pobjegao. Dijete je hospitalizirano u KBC Osijek, a kako piše Glas Slavonije, slomilo je ruku i nogu.

Kako bi rasvjetlili okolnosti nesreće, policija moli očevice, kao i nepoznatog vozača bicikla, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u postaju Prometne policije Osijek osobno ili na broj telefona 031/237-112.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ray Barone 20.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • teletubiess 19.08.2014.

    Nadam se da će se dijete oporaviti, a biciklist baš i nije trebao pobjeći.

  • 19.08.2014.

    Bicikl je vozilo i kao takvo ne smije se voziti po nogostupu nego po biciklističkoj stazi (ako je ima) a ako je nema, po kolniku, dakle cesti. Tako piše u zakonu. Tko ga vozi po nogostupu ne poštuje zakone ove zemlje pa niti ovu zemlju kao takvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare