To je to što me zanima!

Biciklist završio u bolnici: U sudaru sudjelovali i policajci

Ozlijeđeni biciklist je prevezen u splitsku bolnicu, a zasad se ne zna se o kakvim ozljedama je riječ. Poljička cesta u smjeru izlaza iz grada je zatvorena za promet
Vidi originalni članak

Vozač bicikla ozlijeđen je u nedjelju oko 14.20 sati u prometnoj nesreći kod benzinske postaje Pojišan u Splitu. U sudaru su osim njega sudjelovala dva osobna automobila; službeno policijsko vozilo i rent-a-car.

Ozlijeđeni biciklist je prevezen u splitsku bolnicu, a zasad se ne zna se o kakvim ozljedama je riječ. Poljička cesta u smjeru izlaza iz grada je zatvorena za promet od križanja s Ulicom slobode do križanja s Dubrovačkom. Više detalja o okolnostima nesreće znat će se nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lolitta 05.05.2019.

    Nevezano sad uz ovaj slucaj konkretno, najgore mi je kad vidim bicikliste kako pedaliraju po magistrali. Nase ceste nisu ni za aute, a kamoli za bicikle, di te djava nosa, ajde negdi na stazu i vozaj. Split konkretno ima Marjan i Znjan di komodno mogu vozit, ali ne, eto njih na svim cestama. I to jos i slusalice nabiju, jer kako ces pedalirat glavnom prometnicom bez mjuze 🤦‍♀️ I uvik nekoga udari auto, i opet idu u promet, na sve guzve. Masu ih je tako poginulo proteklih godina i opet ne mozes objasnit nikome.

  • krao_sam_1 05.05.2019.

    Ovo mora da je BMW biciklo

  • 05.05.2019.

    Ajde prije nego pocnete kakiti drugima po glavi barem saznajte osnovno

Komentiraj...
Vidi sve komentare