To je to što me zanima!

Biciklistica je srušila i teško ozlijedila pješaka pa pobjegla

Neoprezno je vozila bicikl po pješačkoj stazi u pravcu Poluotoka, naletjela na pješaka. Policija vjeruje da vozačica bicikla nije imala namjeru prikriti svoje sudjelovanje u nesreći...
Vidi originalni članak

Nepoznata biciklistica u 20-im godinama duge smeđe kose srušila je pješaka u  utorak, 11. srpnja, oko 15.30 sati, u Zrinsko Frankopanskoj ulici u Zadru. Neoprezno je vozila bicikl po pješačkoj stazi u pravcu Poluotoka, naletjela na pješaka i srušila ga na pod, a  pješak je teže ozlijeđen.

- Policija vjeruje da vozačica bicikla nije imala namjeru prikriti svoje sudjelovanje u nesreći pa je pozivamo da se javi u Postaju prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju. Također pozivamo sve građane koji imaju informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji na broj 345-239 ili Operativnom komunikacijskom centru policije na broj 192 - kaže Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • UNPROFOR 14.07.2017.

    Bolje je da se javiš , jer će ti sliku skinuti bar sa jedne kamere, koju si prošla , a onda dolazi do prekvalificiranja u napuštanje mjesta nesreće i nepružanje pomoći povrijeđenemu. Djevojka javi se sama !

  • toby 14.07.2017.

    Več je ta skratila kosu i sad je plavuša

  • toby 14.07.2017.

    Mamujojljub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare