To je to što me zanima!

Biden upozorio Putina: 'Rusija bi učinila ozbiljnu pogrešku korištenjem nuklearnog oružja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nema jamstava da se radi o tzv. operaciji pod lažnom zastavom a svako raspoređivanje nuklearnog oružja "bilo bi ozbiljna, ozbiljna pogreška", rekao je američki predsjednik
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden ponovno je u utorak upozorio Moskvu da ne koristi nuklearno oružje jer bi to bila ozbiljna pogreška.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Rusija bi učinila nevjerojatno ozbiljnu pogrešku korištenjem taktičkog nuklearnog oružja", izjavio je Biden.

Nema jamstava da se radi o tzv. operaciji pod lažnom zastavom a svako raspoređivanje nuklearnog oružja "bilo bi ozbiljna, ozbiljna pogreška", rekao je američki predsjednik.

POZVAO VOĐE NA MIR Papa Franjo pozvao političare da izbjegnu prijetnju nuklearnog rata zbog Ukrajine

Njegov komentar uslijedio je nakon što je Rusija prvi put navela da Ukrajina planira baciti prljavu bombu, što je Ukrajina odbacila, kao i Sjedinjene Države, Francuska i Britanija.

IZ MINUTE U MINUTU Ukrajinski ministar obrane: Rusija bombama ucjenjuje svijet. Ljudi napuštaju Herson

Direktor komunikacija američkog Vijeća za nacionalnu sigurnost John Kirby rekao je u ponedjeljak da nema apsolutno nikakve istine u tvrdnjama Moskve da je Ukrajina planirala detonirati prljavu bombu i zatim za to okriviti Rusiju.

VELIKA POMOĆ Sunak obećao Zelenskom čvrstu potporu Velike Britanije u ratu

"To jednostavno nije istina. Znamo da nije istina", rekao je Kirby.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • antimunjenih 26.10.2022.

    Senilac protiv egomanijaka

  • deda Nostradamus 26.10.2022.

    Rusi će sigurno upotrijebiti taktičko nuklearno oružje. To je gotovo nemoguće izbjeći zahvaljujući velikim političarima koji s jedne strane izazivaju onog koji se na drugoj strani smatra velikim. Ukrajina bi bez ogromne vojne pomoći koju je dobila od EU i Amerike, već odavno izgubila ovaj rat. Realno gledajući ovo je postao rat između Rusije s jedne strane, i Amerike s Europom s druge strane. Izuzetno je pokvareno samo to što Amerika i Europa ne koriste svoje ljude, već žrtvuju Ukrajince, koje čak ne moraju platiti, a kad rat završi, a završiti će kad tad, Ukrajinci će biti sluge istim tima koji ih sada snabdijevaju oružjem. Zapravo ako i ne pobjede, a mislim da hoće, biti će sluge. Svakako su izgubili.

  • ubi.se.od.posla 26.10.2022.

    Amerikanci su u stanju sami ju baciti preko CIA-e,okriviti Ruse samo da započnu rat

Komentiraj...
Vidi sve komentare