To je to što me zanima!

Big Brother: Kazali joj da ima rak u ispovjedaonici...

Jade Goody su u ponedjeljak u vrijeme večere pozvali u ispovjedaonicu indijskog BB-a. Tamo joj se obratio liječnik i priopćio joj nalaze pretraga
Vidi originalni članak

Natjecateljicu indijskog Big Brothera pozvali su u ispovjedaonicu i priopćili joj da ima rak. Britanka Jade Goody u kuću je ušla tri dana prije. Početkom mjeseca zbog nesvjestice je završila na pretragama u bolnici, a nalazi biopsije stigli su kada je već ušla u BB kuću. Scena u kojoj su joj priopćili lošu vijest nije još emitirana, no producenti će je vjerojatno pustiti u emisiji u utorak navečer. Jade su u ponedjeljak u vrijeme večere pozvali u ispovjedaonicu. Tamo joj se obratio liječnik iz londonske bolnice i kazao joj da ima rak na maternici, koji je u ranoj fazi. Trenutak u kojem se u suzama vratila među ukućane i slomljena im priznala da ima rak već su pustili u eter. Jade Goody već je sudjelovala u nekoliko reality showova, a najpoznatija je postala nakon prošlogodišnjeg celebrity Big Brothera u Britaniji. Tada se zbog rase izrugivala indijskoj glumici Shilpi Shetty, nakon čega je bila prisiljena napustiti kuću. Majka je dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_2971 05.09.2008.

    ko se zadnji smije najslađe se smije... fakat izgleda ko majmunče...

  • bipsi2 19.08.2008.

    Ma moš\' mislit\'! Moja frendica je već nekoliko puta pala u nesvijest, pa joj nisu radili biopsiju maternice! Koja podvala!

  • almica82 19.08.2008.

    pa nisu trebali tako! a i ona je cudna, sta trazi po takvim emisijama\'? nije naucila radit, ccc! et sad nek izadje, nek si konacno sredi zivot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare