To je to što me zanima!

Big Brother vidi sve: Snimili ga kako krade skupocjeni terenac

Mostar: Ukrao je terenac s parkirališta, ali nije znao da su na parkiralištu kamere. Krađu je gledao i direktor Auto-moto kluba Nikica Božić koji je i vlasnik Nissana
Vidi originalni članak

Igor Ćorić (39) s parkirališta Auto-moto kluba Mostar u utorak poslijepodne ukrao je automobil Nissan vrijedan oko 100.000 kuna. Nadzorne kamere Euroherca sve su snimile. Krađu vozila na nadzornim kamerama zaprepašteno je gledao i vlasnik terenca, direktor Auto-moto kluba Nikica Božić. O svemu je odmah obavijestio policiju.

- Vidio sam kako netko odvozi moj automobil. Prvo sam mislio da je riječ o šali. Ali ubrzo sam shvatio da je riječ o krađi - rekao je za Večernji list vlasnik automobila koji ništa nije želio prepustiti slučaju. Sjeo je u drugi automobil i krenuo u potragu za kradljivcem. Istodobno je i policija započela munjevitu potragu. Blokirali su obližnje raskrižje. Nakon pet sati uz čuđenje prolaznika, iz terenca su izvukli, a zatim na podu vezali sumnjivca. 

Na jedinom raskrižju u Mostaru koje snimaju kamere “zabilježeno” je i njegovo uhićenje. Lopov Igor Ćorić je već bio u zatvoru zbog raznih krađa i razbojstava. Poslije uhićenja rekao je policajcima kako je ukradeni automobil namjeravao vratiti, ali je prije toga želio otići u Međugorje i pomoliti se Gospi. 

Nikicu Božića začudilo je što dežurni istražitelj Ćorića nije zadržao u pritvoru nego ga je pustio kući. Objasnili su mu “da oduzimanje pokretne stvari ne predviđa mjeru pritvora te kako bi za pritvor morali dokazati da je osumnjičeni htio prodati vozilo”. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • andreyyko 11.03.2011.

    Ajda da je hercegovac htio ukrasti mercedes pa jos nekako, al nissana..... Neide mi to pod kapu....

  • blackula9 11.03.2011.

    “da oduzimanje pokretne stvari ne predviđa mjeru pritvora te kako bi za pritvor morali dokazati da je osumnjičeni htio prodati vozilo”. --genijalno-- --oduzimanje novčanika ne predviđa krađu, ukoliko džepar taj novac nije planirao potrošiti--

  • user_36809 11.03.2011.

    Ovako, mozda nevezano za clanak al... Prvo sto sam procitao bilo je puno ime i prezime lopine, pa me samo zanima zasto tako ne postupaju i u svim ostalim clancima sa lopovima a pogotovo punim imenom i prezimenom sa gey- čićima i ostalim šljamom, nego ocito sa pojedincima... why?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare