To je to što me zanima!

BiH: Beba u komi u bolnici nakon što ju je očuh tukao

Ajla Duraković (1) iz Teočaka u BiH leži u komi u bolnici u Tuzli nakon što joj je ustanovljen edem mozga zbog dugotrajnog fizičkog zlostavljanja
Vidi originalni članak

U bolnici su potvrdili da se djevojčica nalazi u komi i priključena je na aparate za disanje, a Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je za zlostavljanje osumnjičen njezin očuh Nedim J.
- Ajla ima difuzni edem mozga, koji je uzrok komatoznog stanja. Njezino stanje je teško i neizvjesno - kažu u tuzlanskoj bolnici..
Nakon prijema u bolnicu liječnici su konstatirali "stare" ozljede po tijelu, što je dokaz da je djevojčica dulje vremena bila žrtva fizičkog zlostavljanja. Osim curice Nedim je navodno zlostavljao i tukao svoju izvanbračnu suprugu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • promet 04.02.2008.

    Takve bitange i nasilnike treba uništiti kao drogu

  • nakaronjan 04.02.2008.

    a gdje je bila mama za to sve vrime? ili je i ona jadna dobivala batine svaki sat od jadnog i nepismenog boanđerosa koji ne zna di mu je glava a di guzica pa se mora iskalivat na jadnom ditetu. jadna mu majka koja ga je rodila bice se okrice u grobu il je i ona s njim isto postupala pa jadan ne zna drukcije?!

  • zagrebački dečko 04.02.2008.

    eh kakvih šupaka ima na ovome svijetu...a brijem da je u društvu samo takva čkapi i miži rang, frustrirani komplexaš onda ide tuć dijete (ili ženu ili starca), sve to je za jednaku osudu, jer oni koji se iživljavaju prema nemoćnima nisu nikaj drugo nego najgora smeća društva, najniži sloj prljavštine koja je treba čistit po zakonima ulice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare