To je to što me zanima!

BiH: Djevojka poginula u naletu lavine na Jahorini

Djevojka je sa dvojicom prijatelja bordala na dijelu staze ženskog spusta koji nije bio uređen. Krenula je sniježna lavina i zatrpala djevojku (26)
Vidi originalni članak

U naletu sniježne lavine u ponedjeljak je na Jahorini u BiH poginula Tamara Cvetković  (26) iz Banja Luke. Djevojka je s prijateljima bordala na dijelu staze koji nije bio uređen i na njemu je skijanje zabranjeno. Lavina je zatrpala još jednog bordera, ali se uspio izvući iz snijega. Tamaru je Gorska služba spašavanja pronašla pola sata nakon nesreće ispod metar i pol snijega. Voditelj GSS-a rekao je da se zaglavila između dva drveta u šumi. Mladić koji se spasio pokazao je spasiocima gdje ju je zadnji put vidio. Kad su je našli nije davala znakove života. Dvojica prijatelja s kojima je bordala bili su u šoku. Jedan od njih je Tibor Čavić, sin bivšeg predsjednika Republike Srpske Dragana Čavića. Čavić je rekao kako je Tamara doslovno odrasla u njegovoj kući zajedno sa Tiborom. Tamarina smt pogodila je njezine prijatelje i poznanike, pišu BiH Vijesti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lagrime 02.02.2010.

    Cura nije bila amater vec reprezentativka BIH i instruktorica bordanja. Zivjela je zivot punim plucima,... ta je staza zatvorena ali puno je skijasa koristi. Moj je prijatelj bio s njom na bordanju cijeli dan sa drustvom. Pola ih je otislo na kavu a ona se jos sa dvojicom vratila samo jos jedan spust prije kraja i tragedija se dogodila,... R.I.P. Tamara

  • Državotvor 02.02.2010.

    Žao mi je momka na slici

  • predsjednik03 02.02.2010.

    aaaaaaa heeebiga ! je zabranjeno tamo bordanje!? e pa molim lijepo ! šta sad! žao mi je cure ali djevojko sama si si kriva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare