To je to što me zanima!

'Sve dokaze su mi podmetnuli, 7. lipnja nisam onuda ni vozio'

Paravinju je BiH privremeno izručila Hrvatskoj zbog slučaja nestale Antonije. U svom iskazu u subotu je Dragan Paravinja negirao sva kaznena djela za koja ga se tereti
Vidi originalni članak

Dragan Paravinja je pred suca izašao u subotu oko 16 sati. Na prvom saslušanju Paravinja je negirao sva kaznena djela za koja ga se tereti. Paravinja je naglasio kako tog kobnog 7. lipnja uopće nije vozio kamion na dionici kraj Drniša. Kazao je kako su mu sve dokaze podmetnuli, a Antonia Bilić (17) nikada nije ni ušla u njegov kamion. Paravinja je kazao kako je izjavu koju je dao pred organima u BiH izmislio pod pritiskom.

- Izričito je izjavio kako nije ubio Antoniju Bilić te da ne zna gdje je ona. Sada je na odvjetništvu i policiji da provjere njegove navode - kazao je Branko Bajica, odvjetnik Dragana Paravinje.

Paravinju su u petak privremeno izručili Hrvatskoj zbog slučaja nestale Antonije Bilić. U Šibenik je došao oko 23.30 sati u crnom kombiju, a nije poznato zbog čega je policijskoj koloni s Draganom Paravinjom trebalo gotovo četiri sata za dolazak do Šibenika od granice sa BiH.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • samson 25.07.2011.

    ne sudite...bit ćete suđeni..veli u bibliji... a policija neka nađe dokaze i neka ga osude... zar je to toliki problem....

  • 24.07.2011.

    on ih navlaci na drugu stranu 100% tek kad ga se prestane slusati mozda nesto i naprave

  • Huck 24.07.2011.

    Bolesniku poput njega , koji oma tolika silovanja, odnosno pokušaja silovanja na svom kontu iz prošlosti, mogu vjerovati samo luđaci. Ništa ne ide prilog njegovoj tvrdnji. Zašto se skrivao nakon nestanka Antonije? Zašto pobjegao kada je došla policija pred kuću rođaka, zašto je riskirao svoj život bjegom , plivajući preko rijeke, zašto je čistio kamion daleko od rute kretanja u bekom skladištu? Što je ono bilo s manipuliranjem oko tahografa? Zašto je vozio amo tamo bez putnog naloga? Zašto nije pristao na poligraf, čega se to plašio?Od kuda u kabini kamiona tragovi Antonijine krvi? Ako nije vozio on kamion, tko je to onda bio? Sve je to provjerljivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare