To je to što me zanima!

BiH: Majka (25) rodila pa onda ugušila novorođenče

Zločin su otkrili u bolnicu gdje su ženu (25) dovezli zbog krvarenja. Obdukcija je pokazala da je Dž.J. rodila u kući i tamo ugušila svoju bebicu
Vidi originalni članak

Djevojka Dž.J. (25) iz sela blizu Travnika (BiH) ubila je svoju tek rođenu djevojčicu. Bebu je ubila u svojoj obiteljskoj kući, a zločin su otkrili kada je zbog krvarenja dovezena u Kantonalnu bolnicu u Travniku. Unatoč tome što je tvrdila da nije bilo poroda, liječnici su utvrdili da je ona nedavno rodila.
- Dežurni liječnik je slučaj prijavio policiji koja je obavila pretres kuće i našla mrtvo žensko dijete s vidljivim tragovima nasilja - priopćeno je u MUP-u Srednjojbosanskog kantona. Obdukcija je pokazala da je djevojčica rođena živa,a  da ju je majka ugušila, prenosi agencija Srna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • brangelina 31.01.2010.

    takvo zlodjelo MAJKA sigurno nije napravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je napravio ŽENSKI MONSTRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • plavuša13 31.01.2010.

    Ne,ne,ne,ne!!!Nemogu ovakve stvari nikako shvatiti.Ako ne zelis trudnocu--ima milijardu nacina da se zastitis,ako ne zelis tom djetetu bit majka nemoras,daj ga na usvojenje,u dom bilo gdje i bilo sta samo ne ovo.

  • šnuki 31.01.2010.

    snork ,nije bitno što joj se desilo.Nema opravdanja za takav zločin

Komentiraj...
Vidi sve komentare