To je to što me zanima!

BiH: Mladić (24) si otkinuo penis i onda ga dao majci

VRATILI MU GA: Mladić (24) iz Ljubuškog se posvađao s majkom i u bijesu nožem odrezao penis. U bolnici su mu ga uspjeti prišiti natrag
Vidi originalni članak

Žestoko se posvađao s majkom. Vikao je. Cijela kuća se tresla. Bio je bijesan. Nije znao što učiniti. Uzeo je nož i odrezao si penis. Dao ga je preneraženoj majci. Krv je šikljala, a on u šoku nije ni shvaćao što se događa. Pozvali su Hitnu, koja ga je iz Ljubuškog odvezla u 40-ak kilometara udaljeni Klinički bolnički centar u Mostaru. Mladić je cijelim putem vrištao od bolova. Smješten je na urologiju i liječnici su ga operirali. Glasnogovornica bolnice Ana Marija Dedić rekla je kako je mladić trenutačno stabilno. Prebacit će ga na psihijatriju. Nije poznato zašto se sin posvađao s majkom i tako se unakazio. Ginekolog Zlatko Hrgović, koji se u Frankfurtu bavi operacijama promjene spola, kaže da se odsječeni penis bez problema može prišiti i nakon toga u svakom smislu najnormalnije funkcionirati. Penis se vraća mikrokirurškom operacijom kojom se sašije mokraćna cijev, krvne žile i živci. Ipak, uvjet je da od traume do operacije prođe maksimalno šest sati i da ud bude na hladnom. Prof. dr. Hrgović je rekao kako je svojedobno u Hannoveru, dok je radio na urologiji, imao pacijenta kojem je partnerica odgrizla dio penisa. Liječnici su mu prišili odgriženi dio, a muškarac je nakon operacije ponovno imao erekciju i mokrio je bez poteškoća.
- Koristio se oštrim kuhinjskim nožem jer je rez bio gladak. Mladić, nasreću, nije izgubio puno krvi - rekla nam je zaposlenica bolnice Mostar.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • wwww 05.05.2010.

    Dečko je odlučio biti cura!

  • 05.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • kwttd 05.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare