To je to što me zanima!

BiH: Uoči Bajrama spalili džamiju u mjestu Gacko

Imam Hodžić drži kako nema nikakve dvojbe da je džamija namjerno zapaljena jer u njoj nije bilo nikakve naprave koja bi mogla izazvati požar
Vidi originalni članak

Džamija u povratničkom naselju Fazlagića Kula kraj Gacke u istočnoj Hercegovini zapaljena je u noći na ponedjeljak, uoči proslave najvećega muslimanskog blagdana Bajrama. Pretpostavlja se da je zapaljena između tri i četiri sata. Kako nam je kazala Rajna Parežanin, glasnogovornica Centra javne sigurnosti Trebinje, policajci i istražitelji su na terenu i do kraja očevida neće izlaziti s informacijama o požaru.
- Od džamije je ostalo samo zgarište - izjavio je Husein Hodžić, glavni imam islamske zajednice u Trebinju, kojoj pripada i općina Gacko. Hodžić je rekao da su ostatke potpuno spaljene džamije otkrili vjernici koji su u ponedjeljak ujutro stigli do nje na bajramsku molitvu. Imam Hodžić smatra kako nema nikakve dvojbe da je džamija namjerno zapaljena jer u njoj nije bilo nikakve električne naprave koja bi mogla izazvati požar. Izjavio je kako očekuje da policija Republike Srpske provede ozbiljnu istragu i otkrije počinitelje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • audrey 08.12.2008.

    A sto ti dbanon_ri patis od toga sto ce ti netko udarati minuse???? Boli me dzon nek udaraju,ali ja cu reci sto mislim.....u svete stvari se NE SMIJE dirati....to je sramota i nitko normalan i ko vec vjeruje u Boga takvo sto ne bi uradio!!!!

  • Kusirica 08.12.2008.

    Slabo cemo se civilizirati, kao sto i nismo nad toliko nazadnih Ustaša koliko ih na zalost imamo.

  • canon 08.12.2008.

    Uništiš kuću odakle se mole i tvom bogu samo na malo drugačiji način,a u isto vrijeme Srbi glume velike vjernike.Da živim još tisuću godina ja te Srbe nikad ne bih razumio

Komentiraj...
Vidi sve komentare