To je to što me zanima!

BiH: Uzeo novac iz džamije pa molio Alaha za oprost

Nakon što je uzeo novac koji su vjernici prikupljali, pokraj kase je ostavio bogobojaznu poruku: Neka mi dragi Alah oprosti što sam pokrao pare
Vidi originalni članak

Pobožni lopov otuđio je novac iz kase za dobrovoljne priloge vjernika iz džamije u Han Ploči kraj Kiseljaka. Nakon što je uzeo neutvrđenu količinu novca koji su vjernici prikupljali, pokraj kase je ostavio bogobojaznu poruku ispisanu flomasterom na velikoj praznoj kuverti: "Neka mi dragi Alah oprosti što sam pokrao pare". O krađi je obaviješteno Tužiteljstvo Srednjobosanske županije, a očevid su obavili istražitelji Krim-policije MUP-a SBŽ.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zdtaja 30.12.2008.

    Ma oprostiće njemu Alah jer zna da mu novac treba.Osim toga,nije uzeo od sirotinje nego od onoga tko ima.

  • trešnja 30.12.2008.

    Hvala Bogu da su se ljudi počeli \"buditi\" iz dubokog sna.Zašto im se uopće mora davati novac,pa dragi Bog ne treba novac ni crkve ni nikakve bogomolje u kojima se vrti novac i izopačuje Božja riječ.Crkva, koja se spominje u Svetom pismu,je naše srce u kojoj moramo graditi ljubav i vjeru u Boga,a vidi kako je netko to dobro upotrijebio sebi u korist.

  • amer27 30.12.2008.

    Nije to nista novo,pa kod nas popovi lapaju sakom i kapom, npr. zasto mons. Srakic mora voziti audi a8? Zasto naš župnik vozi novi nissan terenac??? Zato jer smo glupi i dajemo im da nas lazu i obmanjuju...a bas me zanima koliko od svecenja kuca ide za crkvu a koliko za kredite za otplate tih auta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare