To je to što me zanima!

BiH: Zbog šverca oružja uhitili su pravoslavnog svećenika

Policija je uz pretrese u Višegradu racije provela i u Rogatici pri čemu su oduzeli oko dva kilograma različitog eksploziva, mine, streljivo različitog promjera...
Vidi originalni članak

Svećenik Srpske Pravoslavne Crkve (SPC) uhićen je u četvrtak na području Višegrada u istočnoj Bosni u policijskoj akciji usmjerenoj protiv organiziranog kriminala, prenijeli su lokalni mediji.

Glasnogovornica MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović potvrdila je kako je uhićen muškarac inicijala B.G. a tereti ga se za počinjenje kaznenog djela nedopuštene proizvodnje i prometa eksplozivnih tvari.

Mediji su izvijestili kako je zapravo riječ o svećeniku čije je puno ime Bojan Glišić.

Muškarac je uhićen u akciji kodnog naziva „Lotika“ kojoj je cilj razbijanje kriminalne skupine koja se bavi ilegalnom trgovinom oružja i eksploziva.

Eksploziv je pronađen upravo kod uhićenog muškarca za kojega mediji tvrde kako je riječ o svećeniku višegradske eparhije SPC-a.

Policija je uz pretrese u Višegradu racije provela i u Rogatici pri čemu su oduzeli oko dva kilograma različitog eksploziva, mine, streljivo različitog promjera, te SIM kartice i mobilne telefone.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dijaspora 04.07.2019.

    Nikakvo čudo Srbi vole oružje bolje nego svog Oca ,ašto se tiče naoružanja pa toga ima u BiH skoro u svakoj kući i zato i jest mir jer svako svakog se boji i neznaš ko je brži

  • 7vuk777 04.07.2019.

    jedan pop ima destak pusaka i zločinac,a sda sa bakirom izetbegovićem na čelu naoružao pola isila,uveo stotine tisuća muslimana u bih i pošten,e koje novinarstvo,o tom ne smijete pisati,obiđite islamske centre po bih,obiđite mjesta gdje su radikali u koje ni policija ne smije ući i onda pišite istinu o bih

  • papaurban2 04.07.2019.

    Pa što je tu čudno...trebaju mu za ...parastos!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare