To je to što me zanima!

Bijeg iz sarajevskog zatvora: Čuvarima zaprijetio pištoljem

Amel Sejfović je prijetio zatvorskim stražarima pištoljem i zapucao te ih prinudio da otvore vrata. Vani ga je čekao maskirani motociklist s kojim je pobjegao
Vidi originalni članak

Amel Sejfović pobjegao je u nedjelju iz Kaznenopopravnog zatvora u glavnom gradu BiH i pri tome pucao iz pištolja, javlja Alo. Policija je na svakom sarajevskom kutu te ga i dalje traže. 

- Na terenu su sve raspoložive snage MUP-a KS i poduzimamo sve da pronađemo Sejfovića, kazali su iz MUP-a KS.

Sejfović je prijetio zatvorskim stražarima pištoljem i zapucao te ih prinudio da otvore vrata. Vani ga je čekao maskirani motociklist s kojim je pobjegao. Za Sejfovićem se tragalo i 2009. godine zbog pokušaja ubojstva policajca Davora Milića, kojeg je ubio kad je pokušao legitimirati njega i još dvoje ljudi, dok su se BMW-om vozili ulicom Vladimira Preloga u Boljakovom Potoku. 

Već tada iza sebe je imao podeblji policijski dosje. Terete ga i za sudjelovanje u razbojništvima u poslovnici Lutrije BiH na Trgu heroja i kladionici 'Formula' u naselju Otoka. 

Crnogorska policija uhitila ga je 2010. godine zbog sumnje da je kao član petočlane kriminalne grupe, sudjelovao u pljačkama više banaka i kladionica u Crnoj Gori, kao i da su planirali nove pljačke. Posljednji zločin za koji mu se trenutno sudi i zbog kojeg je i bio pritvoren je pljačka Raiffeisen banke na Ilidži, prilikom koje je ubijen biciklist Kemo Bašić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • igyy 04.09.2017.

    zgodan

  • mac1975 04.09.2017.

    Zbog pokusaja ubojstva policajca kojeg je ubio!!!! Majko mila, kakvi novinari.sramota.

  • kole02 04.09.2017.

    Nemoj me je.., pa da li je to zatvora ili šta, nekakav objekat čuvan jednim vratarom

Komentiraj...
Vidi sve komentare