To je to što me zanima!

Bijeg iz sarajevskog zatvora: U čuvara uperio pištolj i zapucao

Amel Sejfović je bio u zatvoru zbog optužbi za pljačku Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 5. studenog 2015. godine. U pucnjavi je tada ubijen slučajni prolaznik
Vidi originalni članak

Snimka bijega Amela Sejfovića iz sarajevskog zatvora objavljena je u utorak u emisiji Mreža Federalne televizije.

POGLEDAJTE VIDEO

Sejfović je 3. rujna iskoristio vrijeme šetnje i boravka u zatvorskoj ambulanti. Jednom od dvojice čuvara je oteo pištolj i počeo pucati po zatvoru. Čuvaru je naredio da legne na pod i naredio da mu otvore vrata. Izašao je van, preskočio ogradu i pobjegao na motoru. U bijegu je bio do 11. rujna kada su ga locirali u mlinu u kojem se skrivao.

Za pomaganje u bijegu uhićeno je 11 ljudi, od čega je četvero zaposleno u zatvoru. Sedmorici je određen jednomjesečni pritvor. 

Amel Sejfović je bio u zatvoru zbog optužbi za pljačku Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 5. studenog 2015. godine kada je prilikom pucnjave poginuo biciklist Kemo Bašić. Tada je iz banke ukradeno oko 150.000 eura.

Optužnica Sejfovića tereti za najteža kaznena djela - ubojstvo, pokušaj ubojstva i oružanu pljačku. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • belizagrebgrad 27.09.2017.

    Di to, zakaj to tu ?

  • 27.09.2017.

    ...isit su samo sto strazar ima uniformu! i zatvorenik i strazar imaju iste frizure... katastrofa! mi smo u banani ali bosna je u trok*rcau.

  • kakiš 27.09.2017.

    hhahaha nećeš dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare