To je to što me zanima!

Bijela kuća: Putin je kriv za tragediju malezijskog aviona

Glasnogovornik Bijele kuće Josh Earnest izrekao je neke od najoštrijih komentara nakon rušenja malezijskog zrakoplova za što je izravno optužio ruskog predsjednika
Vidi originalni članak

Bijela kuća optužila je ruskog predsjednika Vladimira Putina da je kriv za prošlotjedno rušenje malezijskog zrakoplova u Ukrajini, pri čemu je poginulo 298 ljudi, prenosi Reuters

Glasnogovornik Bijele kuće Josh Earnest izrekao je neke od najoštrijih komentara nakon rušenja zrakoplova.

- Znamo da je zrakoplov Malaysia Airlinesa srušen projektilom ispaljenim sa zemlje. Ispaljen je s područja koje kontroliraju separatisti i na kojemu Ukrajinci u to vrijeme nisu koristili protuzrakoplovno oružje. Tako smo zaključili da su Vladimir Putin i Rusi krivi za ovu tragediju - rekao je Earnest novinarima u Bijeloj kući.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Miting protiv mobilizacije u Černovickoj oblasti Stanovnici pretukli političara koji je došao da mobilizira stanovništvo za rat. Rekli mu neka sam ide na bojište. 29.07.2014. https://www.youtube.com/watch?v=vlMrG_JUSjs#t=136 !!

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !!!

  • DamirIlic_1 30.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare